Rozlučka s Kafárnou

Vloženo: 15.06.2020

Po dlouhém a krásném období přišla jedna ze zásadních změn k nám do Spirály. Rozhodli jsme se přestěhovat naši sociální službu Sociálně terapeutických dílen z Poruby do obvodu Jih. Pomůže nám to ke snadnější spolupráci mezi sociálními službami a chráněným zaměstnáváním. Musíme však opustit porubskou kavárnu Kafárna U Oblouku, která nám byla místem mnoha milých setkání, práce na sobě u našich uživatelů, akciček pro lidi, výstav a vernisáží.

Přijďte se proto rozloučit s naší milou Kafárnou, posedět u poslední kafárenské kávy a zavzpomínat s námi na krásné a milé zážitky.
 
Rozlučka s Kafárnou proběhne v pátek 19. 6. 2020 od  12 do 18 hodin na adrese: Kafárna U Oblouku, U Oblouku 501/10, Ostrava – Poruba.

Máme pro Vás připraven spirálácký „blešák“. Ulovte si na něm něco hezkého z Kafárny, třeba jako vzpomínku. Končí kavárna, ale ne služba Sociálně terapeutické dílny! Sociálně terapeutické dílny budou nyní nově poskytovány na Čujkovova 30 a Čujkovova 40a v Ostravě – Zábřehu. Nově se budou klienti této oblíbené sociální služby z řad lidí s duševním onemocněním připravovat na nároky spojené s jejich budoucím zaměstnáním v tréninkovém prostředí moderní kuchyně v budově sídla Spirály a ve spolupráci také s šicí dílnou.