Přednáška Bezdrátové technologie a jejich využití

Vloženo: 06.06.2019

Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, pracoviště Ostrava zve na pondělní program, který se uskuteční 10.6.2019.Pro rodiče je připravena Bezdrátové technologie a jejich využití – Hosté: PhDr. Radka Horáková, PhD.Děti mají připraven vlastní program na téma Zrcadlo, zrcadlo (emoce)Přihlašovat se můžete do pátka 7. 6. 2019 do 13:00. – kdo již vyplnil a potvrdil účast v zaslaném dotazníku, není třeba se znova přihlašovat 🙂 Kdo má zájem o červnové či prázdninové aktivity, a ještě nevyplňoval, prosíme vyplnit přiložené dotazníky. Je zde i pozvání na Ostravskou zahradní slavnost (21.6.2019) a další akce. Prosíme o vyplnění do 9.6.2019.Červnové aktivity SAS Ostrava 2019, Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s.Prázdninové aktivity SAS Ostrava, Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s. V případě potřeby tlumočení do ČZJ či simultánního přepisu je třeba objednat několik dní předem!

O co se jedná v pondělí?
Chcete se seznámit s bezdrátovými technologiemi a možnostmi jejich využití? Můžete se těšit na představení FM systému a Roger technologie, které nám přijede představit PhDr. Radka Horáková, Ph.D. Na společné besedě bude vysvětlen princip fungování, dozvíme se zajímavé informace
ze zahraničních výzkumů a nezapomeneme ani na zkušenosti a příklady z praxe v České republice. Je možnost i mnoha dalších dotazů, PhDr. Radka Horáková, Ph.D. má bohaté zkušenosti z oblasti sluchového postižení.
Co děti? Děti mají připraven vlastní program na téma Zrcadlo, zrcadlo, který bude zaměřen na emoce, rozvíjení schopnosti empatie a spolupráce. 

Nebude chybět ani rozvoj slovní a znakové zásoby.


Informace pro nové zájemce. V případě zájmu o pravidelné navštěvování této skupiny či víkendových kurzů znakového jazyka nás kontaktujte e-mailem, SMS zprávou či telefonicky.